Sommaren i Stockholm, saker att göra

POSTED 10 APRIL 2020 BY MANUEL HARMSEN

Allt du behöver veta om helikopterturer i Stockholm.

Korta fakta om helikopterflygning över Stockholm:

  • Turer körs från Åkersberga.
  • Turer börjar från 20 minuter, upp till 60 minuter.
  • Populära turer är Stockholms helikopterturen med syn över Gamla Stan och Innerarkipeloturen med syn över bland andra Vaxholm.
  • De bästa dagarna att flyga är torsdag, fredag och lördag.

Vår tur med en helikopter var det bästa vi gjorde i Stockholm och vi kan inte rekommendera det tillräckligt för besökare. Faktum är att även om du har bott i staden hela ditt liv bör du ta en rundtur och se staden från en ny vinkel. Stockholm är en minnesvärd plats på egen hand, men en Flyover-tur gör det verkligen oförglömligt. Chris och Danika, läs deras blogg på Nodestinations

Stockholms helikopterturen

Med denna helikoptertur ser du Stockholm som du aldrig har sett det förut! Från luften kan du se de 14 öarna som denna stad är byggd på. Denna mycket populära turné ger inspirerande vyer över Stockholms mest ikoniska landmärken. När du svänger runt Gamla Stan (gamla stadskärnan), Kungliga palatset, stadshuset och Östermalm. Låt Stockholms charm blända dig.

Skärgården helikopterturen

En stadsresa till Stockholm är inte komplett utan en titt utanför Stockholm. För precis utanför stadens gränser finns det ett ö-imperium på cirka 30 000 öar som väntar på dig. Skärgården, eller skärgården på svenska, i Stockholm är en samling öar, skär och stenar som sträcker sig upp till 80 km öster om staden till Östersjön. I vissa fall är det stora bebodda öar, som är kända för sina svängande sommarfestivaler och vackra röda hus. Andra öar är inget annat än övergivna steniga öar, som bara besöks av en avslappnad säl eller kajaker. Kom med oss och flyga över trädgården från Stockholm till Vaxholm.

Om Stockholm. Platsen att möta olika perspektiv och nya idéer. En öppen stad, tillgänglig för alla, Visit Stockholm.

Nära men ändå en helt annan värld. Visit Stockholm Skärgården.

Boka din helikoptertur